Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın derdi var

Kartal'ın derdi var

Beşiktaş son dakikada bulduğu penaltı golüyle 1 puanı kaptı

Kartal'ın derdi var

24’te Eren’in golüne 27’de Rhodolfo yanıt verdi, 40’ta Donk’un füzesiyle Paşa tekrar öne geçerken 52’de Gomez skoru 2-2’ye getirdi. Siyah-beyazlılar 67’de bir kez daha Eren’i durduramazken 90+4’te Oğuzhan’ın penaltısı düelloyu bitirdi

KASIMPAŞA Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş’ın geçen hafta Antalyaspor’la oynadığı maçın ardından Maraton programının konuğuydu. Olcay, mücadele sonrası röportajında “Herhalde Rıza hocam bizi iyi şekilde analiz etmiştir” demişti. Olcay doğru tahmin etmiş. Çalımbay, yaptırdığı önde baskıyla Beşiktaş’ın oyununu bozdu.
KARTAL geriden top çıkarırken 4 defansı ve önden topu almaya gelen 2 oyuncusunun başında birer rakip vardı. Beşiktaş maç boyu topu karşı sahaya taşımakta zorlanırken baskı sonucu kaybedilen toplar da başına bir hayli iş açtı.
24’TE Adem’in ortasında Milosevic’in kafasından seken top, Tunay’a geldi. Tunay çevirdi, Eren’in şutunu Tolga çıkaramadı. 3 dakika sonra ise Oğuzhan korneri kullandı, Isaksson’un yumruğundan seken top altıpasa düştü, tamamlayan Rhodolfo oldu: 1-1.
DONK’TAN ROKET
40’TA Rhodolfo’nun hatalı pası sonrası topu alan Donk, 25 metreden kurtarılması imkansız bir roket yolladı: 1-2. 52’de skora bir daha denge geldi. Sosa muazzam bir ara pasıyla Gomez’i kaçırdı, Alman yıldız da sol çaprazdan topu uzak direğe yolladı: 2-2.
BEŞİKTAŞ oyuna hakim olmuştu ki 67’de Paşa yine öne geçti. Savunmanın
uzaklaştıramadığı topu alan Castro şutu çekti, Milosevic’ten seken top Eren’e asist oldu. O topu altıpasta alan Eren için golü atmak kolaydı: 2-3.
79’A kadar 3. gol için yüklendi Beşiktaş ama atamadı. 79’dan 90+3’e kadar oyun soğudu, Kartal rakip sahaya geçemedi. Ama 90+3’te Oğuzhan vurdu, top da yere yatan Donk’un eline çarpınca Çakır penaltıyı çaldı. Atışı da kullanan Oğuzhan, kaleci Isakkson’u terse yatırıp Beşiktaş’a 1 puanı getirdi.

Haberin Devamı