Gazete Vatan Logo
Futbol Kartal sakata geldi!

Kartal sakata geldi!

Üst üste gelen sakatlıklar Beşiktaş’ı sarstı

Kartal sakata geldi!

Ersan’ın belinde fıtık, İbrahim’de menisküs, Veli’nin kalçasında kas yırtığı var. Fernandes de tam hazır değil. Aybaba stopere Escude’yi, ortaya ise Hasan, Muhammed ve M.Akgün’den birini düşünüyor.

BEŞİKTAŞ’I cumartesi günü oynayacağı İstanbul BŞ maçı öncesinde üst üste gelen sakatlıklar sarstı... Siyah-beyazlılarda İbrahim, Ersan, Veli ve Batuhan sakat durumda. Ayrıca Manuel Fernandes de henüz tam olarak iyileşmedi. Bu nedenle teknik direktör Samet Aybaba düşünceli...

KULÜP doktoru İsmail Başöz, dün sakat oyuncuların durumlarıyla ilgili BJK TV’ye açıklama yaptı. Önce bu sözleri özetleyelim:

- FERNANDES: “Kuvvetlendirme çalışmaları devam ediyor. Koordinasyonunu ve kuvvetini yeniden kazandırmak zorundayız. Oynayıp oynamayacağına teknik heyetle yapacağımız görüşmeler sonunda karar vereceğiz.”

- ERSAN: “3. ve 4. bel omurgalarının arasında fıtık var. Uygulanan tedavilerden biri diskin içine medikal ozon enjeksiyonu yapmak. Fıtığın bir miktar küçülmesine yol açacak bir tedavi uygulayacağız. Maça yetiştirmeyi planlıyoruz. Ağrıları geçerse daha iyi duruma gelecek.”

- İBRAHİM: “Menisküsün yeri ve büyüklüğü bakımından acil ameliyat gerektiren bir yırtık değil. Sadece menisküs yırtığı değil, darbe ile yaşadığı kemik eziği var. O ağrılar da gerilemeli.”

- VELİ: “Yaklaşık 1 hafta önce kalçasında çok nadir görülen bir kas yaralanması yaşadı. Bir kas yırtığı bu, kalçanın dönme haraketlerine yardım eden bir kas. Oldukça iyi bir ilerleme var. Hafta sonu oynaması çok kolay değil ama elimizden geleni yapıyoruz.”

İŞTE Aybaba, en kötü senaryoyu, yani bu oyuncuların oynayamayacağını düşünerek planlarını yapıyor. Sivok’un yanına Escude’yi hazırlayan tecrübeli hoca, ortada ise Necip ve Oğuzhan’ın yanına M.Akgün, Muhammed ve Hasan’dan birini düşünüyor.

Haberin Devamı