Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Zirvede '5'iktaş farkı!

Zirvede '5'iktaş farkı!

Takipçisi M.Başakşehir'in yenildiği haftada G.Birliği'ni dize getiren lider, bitime 8 hafta kala farkı 5 puana çıkardı.

Zirvede '5'iktaş farkı!

Fabri’nin sakatlığı nedeniyle ilk yarıya 6 dakika eklenirken Kartal, 45+5’te Oğuzhan’la golü buldu. 61’de Talisca nefis bir frikikle durumu 2-0’a getirirken siyah-beyazlılar 86’da ise Babel’in muhteşem füzesiyle kapanışı yaptı.

BAŞAKŞEHİR’İN önceki gün aldığı mağlubiyet sonrası farkı açma fırsatı yakalayan Beşiktaş, G.Birliği karşısında gergin başladığı maçı son derece rahat bir şekilde bitirmeyi başardı.
SİYAH-BEYAZLILAR ilk yarıda zorlanırken 34’te kalecisi Fabri’yi kaybetti. Uğur’un sert şutunda top, açıyı kapatmak için kalesini terk eden İspanyol eldivenin yüzünde patladı. Üst üste kroşeler yemiş bir boksör gibi sol gözü kapanan Fabri, maça devam edemedi, yerini Tolga’ya bıraktı. İlk devre bu sakatlık nedeniyle 6 dakika uzarken Kartal’ın beklediği gol 45+5’te geldi. Q7’nin ortasında Babel topu indirdi, Oğuzhan skoru 1-0 yaptı.
TOLGA DEVLEŞTİ
52’DE Tolga kalesinde devleşti, Muriqi’nin kafasında olağanüstü bir refleksle gole izin vermedi. Siyah-beyazlıları rahatlatan golü ise 61’de Talisca frikikten kaydetti. Sambacı’nın vuruşunda top üst direğe de çarpıp ağlara gitti. Kapanışı da 86’da Babel yaptı. Hollandalı 18’e girmeden uzak köşeye füzeyi yolladı ve skoru belirledi: 3-0.

Haberin Devamı