Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal yine dertlasmanda!

Kartal yine dertlasmanda!

Atiker Konya'nın bugün misafir edeceği Beşiktaş, dış sahada yaşadığı kabustan uyanmak istiyor.

Kartal yine dertlasmanda!

Siyah-beyazlılar, Süper Lig’de çıktığı son 5 deplasman maçının sadece 1’ini kazanabildi. Sezon başından bu yana ise evinden uzakta oynadığı 11 lig mücadelesinin 7’sinde puan kaybetti.

BEŞİKTAŞ, bu sezon deplasmanda istediği sonuçları almakta zorlanıyor. Spor Toto Süper Lig’de rakip sahalarda şu ana dek 11 karşılaşmaya çıkan siyah-beyazlılar sadece 4 galibiyet alırken diğer 7 maçta puan bıraktı (4 beraberlik, 3 yenilgi). Evinden uzakta 16 gol atabilen Kartal, kalesinde 14 gol gördü.

BU arada Beşiktaş, ligdeki son 5 deplasman maçında sadece 1 kez kazanabildi. Bu periyotta tek galibiyeti Antalya’da elde eden siyah-beyazlılar, Evkur Yeni Malatya, Kayseri ve Bursa ile berabere kalırken Demir Grup Sivas’a ise mağlup oldu. Malatya ile golsüz berabere kalan Kartal, toplam 11 deplasman maçının sadece 2’sinde kalesini gole kapatabildi.

CUMA KÂBUSU!

ÖTE yandan Beşiktaş, deplasmanların dışında cuma günleri de zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, cuma günü oynadığı son 9 lig maçının sadece 1’ini kazanabildi. Kartal diğer 8 maçta 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Haberin Devamı