Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal yine 'Umut' dolu!

Kartal yine 'Umut' dolu!

Beşiktaş bir dünya yıldızını daha yönetici Umut Güner'in başrolde olduğu operasyonla renklerine bağladı.

Kartal yine 'Umut' dolu!

Siyah-beyazlılar, Dinamo Kiev’le sözleşmesi biten ve Avrupa’nın devlerinin peşinde olduğu Domagoj Vida’nın transferini dün resmen duyurdu. Hırvat yıldız için de bonservis bedeli ödenmeyecek.

2016 yılının haziran ayının sonunda Beşiktaş yönetiminde yeniden görev dağılımı yapılmış ve transfer komitesinin başına Umut Güner getirilmişti. Önceki dönemde stattan sorumlu yönetici olan ve güzelliğiyle tüm dünyayı büyüleyen Vodafone Park’ın yapımında büyük emeği bulunan Güner’in Kartal’da transferi devralması da kulüp için adeta milat oldu...

YÖNETİMDEKİ sorumluluğunun yenilenmesinin ardından birbirinden önemli oyuncuların Beşiktaş’a kazandırılmasında başrolü oynayan Umut Güner son olarak da Domagoj Vida’nın siyah-beyazlı formayı giymesine büyük katkı sağladı. Kartal, Vida ile geçen yazdan beri ilgileniyor. Ancak 28 yaşındaki yıldızın mukavelesi bu devre arasında biteceği için siyah-beyazlılar Vida için astronomik bonservis bedelleri ödemek istemiyordu. Fakat sezon başında Ukrayna temsilcisi Hırvat yıldız için Kartal’ın yaptığı teklifi kabul etmedi.

Haberin Devamı

ANLAŞMAYI AYLAR ÖNCE BİTİRDİ

BUNUN üzerine görüşmeleri yürüten ‘Transfer sihirbazı’ lakaplı yönetici Umut Güner, Vida ile aylar öncesinden anlaşmaya vardı. Tecrübeli stoper ilerleyen günlerde hem Dinamo Kiev’in yeni sözleşme teklifini hem de Avrupa’nın devlerinden gelen önerileri Beşiktaş’a sözü olduğunu söyleyerek reddetti.

VE dün Beşiktaş, Vida’nın transferini KAP’a bildirdiğini internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurdu. Haberin fotoğrafında ise Vida’nın Umut Güner ile olan pozu kullanıldı ve bu operasyonu da Beşiktaş’a bir bonservis yükü getirmeden gerçekleştiren ‘Transfer Sihirbazı’nın hakkı teslim edildi.