Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş Kartal Akhisar Belediyespor maçı özeti 3-1! (BJK Akhisar maçı)

Beşiktaş Kartal Akhisar Belediyespor maçı özeti 3-1! (BJK Akhisar maçı)

Beşiktaş Kartal Akhisar Belediyespor maçı sona erdi. Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında lider Beşiktaş, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Akhisar'ı 3-1'le geçerek zirve yarışında yalnız kaldı. İşte Beşiktaş Kartal Akhisar Belediyespor maçı özeti...

Beşiktaş Kartal Akhisar Belediyespor maçı özeti 3-1! (BJK Akhisar maçı)

GEÇEN hafta ilk kaybeden Beşiktaş olmuş, ardından rakipleri peş peşe puan kaybedip siyah-beyazlıları yakalama fırsatını kaçırmıştı. Bu hafta ise Kartal’ın rakipleri önce oynadı ve yine kayıplar yaşadılar. En son sahne alan Beşiktaş ise Akhisar karşısında hata yapmadı ve zirvede arayı açtı.

ÖYLE sıradan bir galibiyet de almadı Kartal dün. Oynadıkları oyun rakiplere mesaj niteliğindeydi. Hem oyuncular sahada hem de izleyenlere büyük bir futbol keyfi yaşatarak kazandılar.

BORA NE YAPSIN!

GOL perdesi 14’te ilk tehlikeli atakta açıldı. Quaresma sağdan nefis ortaladı, Cenk iki stoperin arasında kafayı vurup skoru 1-0 yaptı. 26’da ise Talisca şapkadan tavşan çıkardı. Oğuzhan’ın derin pasında Cenk’in iyi kontrol edemediği topu kaleye 25 metre mesafede bir anda önünde bulan Sambacı inanılmaz bir şut atıp skoru 2-0’a getirdi.

29’DA Quaresma’nın muhteşem ortasında Babel’in şutunu Bora kurtarırken 41’de yine Q7 kesti, bu defa da Babel kafayı iyi vuramadı. Hollandalı 45’te ise karşı karşı pozisyonda Bora’ya takıldı.

Haberin Devamı

İKİNCİ yarıda da siyah-beyazlıların bol paslı, topa ve tempoya hakim futbolu devam etti. 69’da kurulan büyük baskı 3. golü getirdi. Akhisar savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topa en son Quaresma vurdu, kaleci Bora kurtardı ama

Atınç Nukan kafayla tamamlayıp Beşiktaş’ı iyice rahatlattı.

77’DE Quaresma, kaleci Bora’ya çok net pozisyonda bir kez daha takılırken 81’de ise Soner’in ara pasında Olcan’ın golü skoru belirledi: 3-1.