Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aboub'atar Talisca duble yapar

Aboub'atar Talisca duble yapar

Napoli fatihi Beşiktaş dünde de Antalya önünde şov yaptı, 3 puanı 3 golle aldı.

Aboub'atar Talisca duble yapar

NAPOLI deplasmanında attığı 2 gol sonrası Şenol Güneş, Aboubakar’ı ilk 11’de başlatırken Cenk’i de yanında yine sahaya sürdü. Caner kulübede, Gökhan Gönül sağ bekte, Talisca orta alandaydı. Bu farklılıklar nedeniyle Beşiktaş’ın oyuna adaptasyonu biraz zaman aldı. Buna ek olarak Antalyaspor da son derece atak bir başlangıç yaptı maça.

4’TE Celutska’nın kafa vuruşunda top dışarı giderken 11’de de Motta’ya Fabri gol izni vermedi. Siyah-beyazlıların tehlikeleri ise 30’dan sonra başladı ve pozisyonlar arka arkaya geldi. Gol ise 45+1’de Tosic’in kazandığı top sonrası Aboubakar’la geldi. Kamerunlu sol çaprazdan uzak çatala muhteşem bir gol attı. Top filelere gidince Beşiktaşlı oyuncular gol sevincini yaşarken Antalyalılar ise Dusko Tosic’in topu alırken faul yaptığını iddia ederek hakem Şimşek’e koştular ve itirazı nedeniyle Diego oyundan atıldı.

RAKİP 10 kişi kalınca siyah-beyazlılar için 2. yarı daha kolay geçti. 72’de tek paslarla sahasından nefis çıkan Beşiktaş, Ricardo Quaresma’nın sağdan ortasına kafayı vuran Talisca ile farkı 2’ye çıkardı. 89’da ise arka arkaya gelen paslarla Vincent Aboubakar defans arkasına sarktı ve arka direğe koşan Talisca’ya golü attırdı: 3-0.

Haberin Devamı