Gazete Vatan Logo
Futbol Kartalspor küme düşürüldü iddası!

Kartalspor küme düşürüldü iddası!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kartalspor, geçmiş dönemlerden gelen oyuncu borçlarının ödenmesinde yaşanan sorunlar nedeniyle yine sıkıntıda.

Kartalspor küme düşürüldü iddası!

Borçların ödenememesi nedeniyle sezona UEFA tarafından verilen -6 puan cezasıyla başlayan Kartalspor'a, yine geçmişten gelen oyuncu borçları bulunduğu gerekçesiyle küme düşme cezası verildiği haberleri sosyal medyada yayılırken, kulüp başkanı Murat Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanladı.

Kulüp olarak küme düşürülme cezası alma riskleri bulunduğunu ancak mevcut durumda böyle bir şeyin gerçekleşmediğini dile getiren Aygün, "Küme düşürülmemiz gibi bir durum söz konusu değil. Kartalspor formasını 2008-2009 sezonunda giyen Christian Akande Kotchoni'ye olan 160 bin lira civarında borcumuz bulunuyor ve ödemek için cuma gününe kadar vaktimiz var" dedi.

O dönem Denizlispor'dan kiralanan Beninli oyuncunun halen kulüpten alacağı bulunduğunu aktaran başkan Aygün, "İnşallah gereken rakamı bulacağız ve ödemesini yapacağız. Zaten iki taksitte ödememiz gerekiyor. Cuma gününe kadar ilk taksidi ödememiz durumunda, 15 gün içinde de ikinci taksidi yatırıp, bu sorunu halledebileceğiz. İnşallah takımımızı bu halde bırakmayacağız ve küme de düşürmeyeceğiz. Avukatlarımız konuyla ilgili çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı