Gazete Vatan Logo
Futbol Kasımpaşa - Galatasaray: 0-3

Kasımpaşa - Galatasaray: 0-3

Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Sarı-kırmızılı ekip ilk yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Kasımpaşa - Galatasaray: 0-3

Galatasaray 21. haftada Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Aslan 3-0 kazandı.

Sarı-kırmızılı takımın gollerini 7. dakikada Meriah kendi kalesine, 22. dakikada penaltıdan ve 41. dakikada Adem Büyük kaydetti.

VAR'la penaltı

Ömer Bayram’ın kullandığı kornerde arka direkte Emre Akbaba rövaşatayı vurdu, top savunmadan sekip dışarıya gitti. VAR monitöründe pozisyonu izleyen Mete Kalkavan, Galatasaray lehine penaltı kararı verdi.

Bu sonuçla Galatasaray puanını 39'a yükseltti ve 5. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 16 puanla 17. sırada kaldı.

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Fatih Öztürk, Hadergjonaj, Brecka, Meriah, Haddadi, Mickael Tirpan, Aytaç Kara, Quaresma, Tarkan Serbest, Ndongala, Thiam

Galatasaray: Muslera, Donk, Mariano, Marcao, Saracchi, Seri, Lemina, Ömer, Emre Akbaba, Feghouli, Adem

MAÇTAN NOTLAR

Süper Lig'in 21. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da ligdeki son maça göre kadroda 2 değişiklik yapıldı.

Sarı-kırmızılı takımın, geçen hafta Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Younes Belhanda kadroda yer almazken, Martin Linnes de yedeğe çekildi.

Haberin Devamı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa maçında bu futbolcuların yerine sarı kart cezası biten Mario Lemina ile Marcelo Saracchi'yi görevlendirdi

Sarı-kırmızılı takım, müsabakaya Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Ömer Bayram ve Adem Büyük ile başladı.

Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise Martin Linnes'in yanı sıra Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Florin Andone, Jesse Sekidika, Emin Bayram, Taylan Antalyalı ve Henry Onyekuru oturdu.

Kasımpaşa, 9 yıl sonra Çapa yönetiminde maça çıktı

Kasımpaşa'da hafta içinde teknik direktörlük görevine getirilen Fuat Çapa, lacivert-beyazlı-beyazlı takımın başında yaklaşık 9 yıl aradan sonra maça çıktı.

Deneyimli teknik adam, Kasımpaşa'daki ikinci döneminde ilk sınavını Galatasaray karşısında verdi. Fuat Çapa, 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında da lacivert-beyazlı ekipte görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesinde Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen çığ felaketinde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.