Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fırtına'ya ilk yarı yetti! Maçta tartışmalı pozisyon...

Fırtına'ya ilk yarı yetti! Maçta tartışmalı pozisyon...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki Kasımpaşa-Trabzonspor maçının ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Fırtına'ya ilk yarı yetti! Maçta tartışmalı pozisyon...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa, Trabzonspor'u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Bordo-mavililerin golünü yusuf Yazıcı'nın asistiyle Emmanuel Mas kaydetti. İkinci yarıda gol sesi çıkmayınca maç bordo-mavililerin üstünlüğüyle bitti.
İlk yarıda çok tartışılacak pozisyon...

Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Kasımpaşa-Trabzonspor maçının 33. dakikasında ilginç bir an yaşandı.

Kasımpaşa - Trabzonspor maçında Onur Kıvrak'ın çizgiden çıkardığı top

Kasımpaşa - Trabzonspor maçının 33. dakikasında gelişen Kasımpaşa atağında sol kanattan gelen ortaya Koita kafa vurdu. Bordo mavililerin kalecisi Onur Kıvrak'ın ilk hamlede önlediği top kaleye doğru gitmesine rağmen tecrübeli kaleci ikinci hamlede de topu çıkarmayı başardı. Ancak bu anda Kasımpaşalı futbolcular gol itirazında bulunurken, maçın hakemi Halil Umut Meler devam kararı verdi.

Devam kararı yanlış!

MHK eski başkanı Mustafa Çulcu yaşanan pozisyonu yorumladı Çulcu şu ifadeleri kullandı:
"Kalecinin kafası içeride, top kalecinin kafasından daha da ileride ve bir kol uzanıyor. Dolayısıyla ilk görüntüye göre topun tamamen geçtiğini düşünüyorum. Gol verilmesi doğru olurdu. Devam kararı yanlış."

Haberin Devamı

(Not: Fotoğraf Bein Sports'tan alınmıştır)