Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kayıp üçlü: Olcay, Töre ve Ozzie

Kayıp üçlü: Olcay, Töre ve Ozzie

Beşiktaş'ta Olcay Şahan, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'taki düşüş, takımın performansını da etkiliyor

Kayıp üçlü: Olcay, Töre ve Ozzie

BEŞİKTAŞ’TA Olcay, Oğuzhan ve Gökhan’daki düşüş dikkat çekiyor. Sezonun ilk yarısında takıma çok önemli katkı sağlayan bu üçlü, 2. yarıda ise bekleneni veremiyor. Sezonun ilk yarısında Olcay 3 gol ve 5 asist, Gökhan 4 gol ve 5 asist, Oğuzhan da 5 gol ve 6 asist üretmişti. Yani bu üçlünün toplam katkısı 12 gol ve 16 asist olmuştu.

2. yarıda ise Kartal 12 resmi maça çıktı. Olcay gol veya asist katkısı yapamazken Gökhan 2 gol, 2 asist üretebildi, Oğuzhan da 1 gol attı, 1 asist yaptı.

ANCAK son 6 maçı göz önüne aldığımız da ise Beşiktaş için çok büyük önemi olan bu 3 futbolcunun hiç ortalıkta olmadığını görüyoruz. Olcay, Gökhan ve Oğuzhan’dan siyah-beyazlılar son 6 resmi maçta ne bir gol ne de bir asist kaktısı alabildi. Bu dönemde takımı başta Sosa olmak üzere Quaresma, Gomez ve Cenk sırtlamaya çalıştı.

TAKIM DA DÜŞÜŞTE

BU arada Beşiktaş’ın takım halinde ilk yarı ve 2. yarıdaki performansı arasında da uçurum var. Kartal ilk yarıda rakip fileleri 53 kez sarstı, kalesinde 24 gol gördü. Maç başına attığı gol ortalaması 2.12, yediği gol ortalaması ise 0.96’ydı. 2. devrede ise maç başına attığı gol ortalaması 1.3’e gerilerken yediği gol ortalaması ise 1.16’ya çıktı.

Haberin Devamı