Gazete Vatan Logo
Kayseri Spor Kayseri’nin sorunu gol

Kayseri’nin sorunu gol

Kayserispor, seyircisi önünde ve deplasmanda oynadığı son 3 maçı 1-0’lik skorla kaybederken sarı kırmızılı takım, Süper Lig’deki 6 karşılaşmasında rakip filelere sadece 4 gol bırakabildi.

Kayseri’nin sorunu gol

Sezona forvet oyuncusu olarak Benfica’dan Vanderley ve Sinan Bakış ile başlayan Kayserispor, daha sonra İngiltere Premier Lig’den tecrübeli santrfor Yakubu Ayegbeni’yi renklerine katmasına rağmen gol sorununu çözemedi. Yakubu transfer olduktan sonra kadroya giremeyen Sinan Bakış, lig ve Türkiye Kupası eleme maçında 2 gol atarken, gol umudu Vanderley oynadığı 6 maçta henüz golle tanışamadı. Kayserispor, her maçta çok sayıda gol pozisyonu bulmasına rağmen bunlarıns hiçbirinden yararlanamadı.

FATURA FORVETE

Teknik direktör Tolunay Kafkas ise takımının Medipol Başakşehir’e mağlup olmasından sonra faturayı forvet oyunculara kesti. Takımının gol yollarındaki sıkıntısına değinen Tolunay Kafkas, şunları söyledi:

"BECERİKSİZLİĞİMİZ VAR"

"İlk yarıda 2 takımın da pozisyonu yoktu. Duran toptan gol yedikten sonra, reaksiyon gösterdik. Gol pozisyonlarına da girdik. Ama, başarılı olamadık. Gol yollarında beceriksizliğimiz var. Daha fazla çalışıp bu sorunun altından kalkacağız."