Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan’a ilk çelme

Aslan’a ilk çelme

İlk 2 maçını da kazanan sarı-kırmızılılar 12’de Yasin Öztekin’in golü sonrasında rehavete kapıldı... Orta sahayı teslim alan Kayseri, 40’ta Welliton ile cezayı keserken Cimbom 2 puan kaybedip liderlik koltuğundan oldu.

Aslan’a ilk çelme

SEZONA ikide iki yaparak başlayan G.Saray, Kayserispor deplasmanında öne geçmesine rağmen bir puana razı oldu: 1-1.

RIEKERINK, Akhisar karşındaki on biri ile Kayseri maçına başlamayı tercih etmişti. Geride kalan iki haftada olduğu gibi G.Saray’ın en etkili, tehlikelerin geldiği yer kanatlardı. Nitekim gol de kanat organizasyonundan geldi. 12’de Bruma sağdan içeri kesti, Eren topu bıraktı, Yasin de güzel bir vuruşla çataldan ağları gördü: 1-0.

TEMPO ARTTI

ANCAK ne olduysa öne geçen Aslan durdu. Orta sahada top çeviren, bir türlü atak geliştiremeyen bir görüntü sergilerken 40’ta içeri kesilen topa umut vurdu, Fernando Muslera çeldi. Karambolü tamamlayan Welliton oldu: 1-1.

İKİNCİ yarıya iki değişiklikle başladı Rikerink. Selçuk’un yerine De Jong, Yasin’in yerine ise Josue sahadaydı. Bu değişiklikler G.Saray’a tempo kazandırdı. 57’de Bruma’nın şutunu kaleci iki hamlede çizgiden çıkardı. 77’de Sneijder ceza sahası içinde boş pozisyonda vurdu, top dışarı gitti. 82’de Hakan arkaya iyi kaçtı kafayı da vurdu, ancak kalecinin kucağına gidince maç 1-1 tamamlandı.

Haberin Devamı