Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kayserispor'dan şok açıklama! Maça çıkmayabilirler...

Kayserispor'dan şok açıklama! Maça çıkmayabilirler...

Kayserispor, Beşiktaş maçının gününün değiştirilmesi halinde, kafileye yetecek sayıda bir uçuşun olamaması nedeniyle maça çıkamayacaklarını açıkladı.

Kayserispor'dan şok açıklama! Maça çıkmayabilirler...

Kayserispor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunarak Beşiktaş maçının tarihinin değişmemesi gerektiğini aksi halde maça çıkamayabileceklerini belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig 32. hafta programını geçtiğimiz günlerde açıklamış, Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ile ilgili olarak da "Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final müsabakası sonucunda elenen takımın 32. Hafta müsabakası, yayın programı sebebiyle 7 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'ye alınacaktır" notunu düşmüştü.

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe maçına çıkmayacağını açıklaması nedeniyle elendiği gözönüne alındığında, siyah beyazlı takımın Kayserispor ile oynanacak 32. hafta maçının Pazartesi gününe alınması gündemde.

Bu durum ile ilgili olarak Kayserispor Kulübü'nden bir açıklama geldi. Sarı kırmızılı kulübün TFF'ye gönderdiği yazıda maç programının değişmemesi gerektiğini belirtti.

İşte Kayserispor'un başvurusundaki bilgiler:

Müsabaka programını değiştirmeye yönelik durum kulübümüzün oynanmasına birkaç gün kalmış deplasman müsabakasına hazırlığını olumsuz yönde etkilemekte daha da önemlisi deplasman programını yapmasını engellemektedir.

Haberin Devamı

İptal olan program sebebiyle karşı karşıya kalacağı finansal zararın yanı sıra 6 Mayıs 2018 Pazar günü seyahat edebileceği kulübümüz kafilesine yetecek sayıda yer bulunan bir uçuş bulunamaması sebebiyle de müsabakaya çıkmamız dahi mümkün olamayabilecektir.