Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 4-1 yanı dökülüyor!

4-1 yanı dökülüyor!

Geçen hafta Başakşehir'i devirip, 'şampiyonluk yarışında ben de varım' diyen F.Bahçe'yi, Sergen Yalçın yönetimindeki Kayseri, bozguna uğrattı.

4-1 yanı dökülüyor!

32’de Umut’un golüne 41’de M.Topal yanıt verse de 2. yarıda ev sahibi fırtına gibiydi. 70’te Volkan’ı avlayan Güray Vural, 88’de Welliton’a asisti yaptı, 90+4’te de belki de sezonun golünü atıp maçı bitirdi.

HER sezon klasikleşen alt basamaktaki takımlara puan kaybetme alışkanlığı Kayseri’de yine sahnedeydi. Sergen Yalçın’la çıkışa geçmek isteyen Kayseri, sahada pres dahi zor yapan F.Bahçe’yi yenerek (4-1) rakibini şampiyonluk yarışında zora soktu.
TOP yapan, kazanmayı daha çok isteyen Kayseri’ydi. F.Bahçe ise maç boyu rakibini kovaladı durdu. Kanatlarda sıkışıp kalınca alternatif oyun planı üretemedi. Şu takımdan Lens’i çıkarın pozisyona dahi zor girer!
TARAFTAR ve camia gelecek 10 numaraya o kadar kendini hazırlamıştı ki, sanki bir anda her şey değişecek. Halbuki asıl değişmesi gereken kafalar! Böyle gitmez, F.Bahçe bu kadar kötü olamaz. Advocaat tecrübesini konuşturmak zorunda... Güray Vural’a da ayrıca tebrikler.
24’TE Lens o kadar güzel ortaladı ki, Fernandao kafayı istediği gibi vursa F.Bahçe öne geçmişti. 26’da Topal vurdu az farkla aut. 32’de Deniz’in uzak mesafeden şutu Volkan’dan döndü, Umut Bulut pozisyonun devamında topu tamamladı: 1-0. 41’de uzaklaştırmak istenen top Salih’e çarptı ve Topal bu fırsatı değerlendirerek topu ağlarla buluşturdu.
GÜRAY VURDU ALDI
52’DE Fernandao boş kaleye vuracakken Erkan müdahale etti. 70’te ikinci kez boşluk veren F.Bahçe defansı kalesinde golü gördü. Nguemo pasını çıkardı Güray ceza sahasına dalıp dar açıdan skoru 2-1 yaptı. Güray 88’de bu sefer asist yaparak golü Welliton’a attırdı ve maçın adamı oldu. Uzatmada Güray klasını konuşturarak güzel bir vuruşla maç 4-1 dedi.

Haberin Devamı