Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kayserispor - Galatasaray

Kayserispor - Galatasaray

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, zorlu Kayserispor deplasmanına konuk oluyor.

Kayserispor - Galatasaray

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında ilk maçına çıkan Galatasaray, Kayserispor'a konuk oluyor. Ligde 35 puanla 3. sırada yer alan sarı-kırmızılılar, lider Başakşehir'in 4 puan gerisinde bulunuyor. Ev sahibi ekip ise 30 puanla 5. sırada yer alıyor.

Kadir Has Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

İLK 11'LER

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana-Biyik, Atila, Şamil, Badji, Deniz Türüç, Boldrin, Mendes, Umut Bulut

Galatasaray: Muslera, Mariano, Denayer, Serdar, Latovlevici, Selçuk, Ndiaye, Feghouli, Yasin, Rodrigues, Eren

Fatih Terim'in maç önü konuşması şu şekilde:

"Galatasaray genel kurulunun iradesine saygı duyuyor ve Mustafa Cengiz beyefendi ve ekibine hayırlı olsun diyoruz. Emek vermiş, hizmeti geçmiş sayın Dursun Özbek'e de teşekkür ediyoruz. Yeni başkanımızla bunu telefonda konuştuk. Ben mevcut yönetim ve başkanımızın önlerini kesmeden, hür iradeleriyle karar vermeleri açısından ben ve ekibimin her şeye hazır olduğumuzu söyledim. Kendisi de çok güzel şeyler söyledi, beyanı da vermiş. Bize Gomis sürpriz oldu, o da futbolda var. Bugün Eren şansı bulacak. Umuyorum ki eksik kelimesini kullanmayan bana eksiklik hissettirmezler ve iyi bir başlangıç yaparlar."

Haberin Devamı

G.Saray'da 3 isim sınırda

Galatasaray’da Kayserispor karşından Brezilyalı defans futbolcusu Maicon cezalı olduğu için forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılılarda Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli ve Fernando Muslera da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üç futbolcu sarı kart görmesi halinde gelecek hafta Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak Osmanlıspor müsabakasında takımını yalnız bırakacak.

Belhanda ilk kez yedek!

Fatih Terim, Kayserispor'a karşı Belhanda'yı yedek soyundurdu. Faslı yıldız, bu sezon Süper Lig'de ilk kez yedek kulübesinde yer aldı.