Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kayserispor maçında Atiba formülü

Kayserispor maçında Atiba formülü

Şenol Güneş, Adriano ve Caner’in olmayacağı Kayseri maçında formülü buldu.

Kayserispor maçında Atiba formülü

LİGDE yarın Kayserispor’la evinde karşılaşacak olan Beşiktaş’ta en büyük merak konusu sol bekte kimin oynayacağı. Adriano’nun sakatlığı, Caner Erkin’in ise F.Bahçe maçı bitimi sonrası gördüğü kırmızı kart nedeniyle oynayamayacak olması nedeniyle alternatif planlar yapan siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, çareyi Atiba Hutchinson’da buldu. Deneyimli teknik adam, cezasını biten Medel’i orta alanda kulllanarak Kanadalı’yı boşa çıkarmayı ve sol bekteki eksikliği de 35 yaşındaki oyuncu ile doldurmayı planlıyor.

B PLANI DOMAGOJ VIDA

GÜNEŞ, bu sezon ilk kez geçen hafta oynanan derbide forma giyen Kanadalı oyuncu ile yaptığı görüşmede, “Caner ve Adriano’nun yokluğunda sol bek pozisyonunda ciddi eksiğimiz var. Daha önce bu pozisyonda oynamış biri olarak Kayseri maçında seni sol bek oynatmayı düşünüyorum” dedi. 35 yaşındaki oyuncu ise teknik direktörüne, “Bana nerede forma verirseniz, orada elimden geleni fazlasıyla yaparım” cevabını verdi.

GÜNEŞ’İN aklında B planı olarak ise Vida var. Hafta içi Hırvat stoperi de sol bek bölgesinde deneyen 66 yaşındaki çalıştırıcının, stoper hattında Pepe-Vida uyumundan memnun olduğu için, şimdilik bu planı rafa kaldırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı