Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Kayserispor’un kritik zaferi!

Kayserispor’un kritik zaferi!

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında alt sıralardan kurtulma savaşı veren Kayserispor zorlu Kasımpaşa deplasmanından 2-1'lik skorla galip ayrıldı ve 10 maç sonra sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kayserispor’un kritik zaferi!

Kayserispor 6 haftalık gol hasretine Kasımpaşa karşısında 15. dakikada Oğulcan'ın şutunda Kasımpaşa kalecisi Ramazan Köse'nin büyük hatasında son verdi. Ramazan Köse kendi kalesine attığı golle Kayserispor'u 1-0 öne geçirdi.

Kasımpaşa 45. dakikada Del Valle'nin ceza sahasının içine çevirdiği topta Eren Derdiyok'un golüyle Kayserispor karşısında 1-1'lik eşitliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısının 61. dakikasında Oğulcan Çağlayan'ın kafa ile indirdiği topu kontrol eden Zeki Yavru sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahasının hemen içinde topu kontrol eden Sinan Bakış dönerek vuruşunu yaptı ve topu kaleci Ramazan Köse'nin sağından ağlar ile buluşturdu.

Bu golden sonra karşılaşmada başka gol olmadı ve Kayserispor 10 maç sonra 3 puanla sahadan ayrılan taraf oldu.

Bu skorla puanını 29 yapan Kayserispor ligde kalma adına çok kritik bir zafer elde ederken Kasımpaşa ise 43 puanbda kaldı ve Avrupa'ya gitme yolunda önemli bir 3 puandan oldu.