Gazete Vatan Logo
Futbol Kemal'den fair-play dersi!

Kemal'den fair-play dersi!

Fenerbahçe Grundig'le Galatasaray arasında oynanan Acıbadem Voleybol Erkekler Ligi maçında çok ilginç bir olay yaşandı...

Kemal'den fair-play dersi!

Sarı-lacivertliler 4. sette 19-18 gerideyken hakem sayıyı Kanarya’ya verdi ancak 30 yaşındaki orta oyuncu topun kendinden çıktığını işaret edip puanı G.Saray’a yazdırdı.

CIBADEM Erkekler Voleybol Ligi’nin 13. haftasında F.Bahçe Grundig, G.Saray’ı 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın setlerini 25-22, 26-24, 25-27 ve 26-24’lik skorlarla kazanan sarı-lacivertlilerde Marshall 24 ve Miljkovic 24 sayıyla oynayarak galibiyetin mimarı olurken Aslan’da ise Nikolov 23, Janic 15 ile Coskovic’in 15 sayılık performansı yeterli olmadı.



MAÇA asıl damga vuran olay ise son sette oldu. Skor 19-18 sarı-kırmızılılar lehineyken Nikolov’un hücum ettiği top dışarı çıktı ve hakem Serdar Nişancıoğlu sayıyı Kanarya’ya verdi. Ancak Kemal Kayhan seyircilerin ve takım arkadaşlarının tepkisini çekme pahasına Nişancıoğlu’na eliyle topun kendinden çıktığını işaret ederek puanı ezeli rakibine verdi ve uzun yıllar unutulmayacak bir fair-play hareketine imza attı.

5. GALİBİYET

AYRICA sarı-lacivertli yöneticiler Abdullah Kiğılı, Yasemin Merçil ve Hakan Dinçay karşılaşmayı tribünden izlerken, evsahibi olmasına rağmen G.Saray’dan hiç bir yöneticinin maçı izlememesi dikkat çekti.

LACİVERT Şövalyeler bu 3 puanla üst üste 5. galibiyetini aldı ve G.Saray’la puanları (28) eşitleyerek ezeli rakibini averaj farkıyla geçti. Ayrıca bir dip not F.Bahçe, Antrenör Daniel Bagnoli ile yolları ayırıp yardımcısı Fabio Soli ile yola devam ettikten sonra ligde oynanan 5, pasör Frank Depestele’nin ise forma giydiği 4 maçı da kazanmış oldu.

KARŞILAŞMADAN sonra sarı-lacivertlilerin antrenörü Fabio Soli, “İyi bir mücadele oldu” derken, Ivan Miljkovic ise, “Kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı