Gazete Vatan Logo
Kasımpaşa Spor Kemal Özdeş: "Farka gidebilirdik"

Kemal Özdeş: "Farka gidebilirdik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, mücadelede 2-0’ı bulduktan sonra daha farklı bir skor ile sahadan ayrılabileceklerini dile getirdi.

Kemal Özdeş: "Farka gidebilirdik"

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği MKE Ankaragücü’nü 2-1’lik skorla mağlup ederek, haftayı namağlup lider kapattı. Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başarılı Teknik Direktör, kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyum. Atmosfer çok iyiydi. İyi bir mücadele vardı. Galibiyeti stada gelen taraftarımıza armağan ediyorum. Oyun dengeli başladı. İlk yarı istediğimiz oyun oldu derken kalemizde penaltı gördük. Rakip penaltıyı gole çeviremeyince 1 farkla öne geçtik. İkinci yarı ise oyuncularıma topa sahip olmanın değerini anlattım" diye konuştu.

"2-0’dan sonra farka gidebilirdik"

Kemal Özdeş, karşılaşmanın 10. dakikasında El Kabir’in kullandığı penaltı atışını kurtaran kalecisi Ramazan’ın performansını beğendiğini ifade ederek, “Savunma da günündeydi. Ankaragücü pozisyonlara girdi. Gol atabilirdi. İkinci yarıda fırsatlar bulmaya başladık ve birini değerlendirdik. 2-0’dan sonra farkı açabilirdik. Sürekli son dakikada gol atıyorduk bugün de golü son dakikada yedik. 2-0 bitirmemiz gerekiyordu. Mücadeleden memnunum. İlk 4 hafta iyi geçti. Milli maç arası var. İki gün dinlendikten sonra ikinci periyot çalışmaları başlayacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Özdeş, UEFA Uluslar Ligi’nde Rusya ve İsveç ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'na başarı dileklerinde bulunarak açıklamasını tamamladı.