Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer Country Club Kaptan Golf Turnuvası TEV ile el ele!

Kemer Country Club Kaptan Golf Turnuvası TEV ile el ele!

Yedi senedir Kemer Country Golf Kulübü kaptanlığını başarıyla yürüten Erdem Kramer, 04-05 Kasım tarihlerinde düzenlediği Kaptan Turnuvası’ya gelecek yeni nesillere umut oluyor!

Kemer Country Club Kaptan Golf Turnuvası TEV ile el ele!

Gençlerin eğitim fırsatlarına erişimi ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda bireysel bağışçılığı geliştirmeyi hedefleyen Kaptan Turnuvası, Kemer Country Club’ın gönüllü golfçüleri tarafından da büyük ilgiyle destekleniyor.

04-05 Kasım tarihlerinde 2 gün sure ile gerçekleşecek turnuva, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay Ali Nuri Türker, Serra Tokar, Rana Esen, Hasan Akçakayalıoğlu, Didem & Mustafa Aras, Abdullah Oğuz, Erhan Kamışlı gibi iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra toplamda 216 gönüllü golfçüyü ağırlıyor.

Golf, atlı spor ve tenis sporları başta olmak üzere, çatısı altında 12 farklı spor branşının ülkemizde gelişimine ve yaygınlaşmasına öncülük eden Kemer Country Club, bünyesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve katkı projelerini, TEV yararına gerçekleştirdikleri Kaptan Turnuvası’yla da sürdürüyor.

Bank Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası işbirliğiyle gerçekleşecek turnuvanın ödulleri Pazar günü 17.00’da düzenlenecek kokteyl ile sahiplerine verilecek.

Haberin Devamı