Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer Country'de binicik şöleni

Kemer Country'de binicik şöleni

Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları’nın sonuncusu dün başlarken Milliyet Kupası’nda Bingo isimli atıyla Seytullah Hüseyinoğlu 1.’liği elde etti

Kemer Country'de binicik şöleni

TÜRKİYE’DE biniciliğin nabzı Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde atmaya devam ediyor. Haziran ve Ağustos aylarında 3 hafta sonu tekrarlanan Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları’nın sonuncusu dün SIEC (S Uluslararası Binicilik Merkezi) ana sponsorluğunda başlarken ilk gün büyük heyecana sahne oldu.

ORGANİZASYONDA deneyimli ve genç biniciler hünerlerini sergilerken ilk gün düzenlenen Milliyet Kupası’nda alınan sonuçlar şöyle: 1. Seytullah Hüseyinoğlu (Bingo isimli atıyla), 2. Hulki Karagülle (Curoos isimli atıyla), 3. Hulki Karagülle (Skara Glen’s isimli atıyla), 4. Ömer Çetin (Hale Bopp 6 isimli atıyla), 5. Uğur Yılmaz (Wauv isimli atıyla)

FİNAL BUGÜN

ANA sponsorunun SIEC, medya sponsorlarının ise Radyo D ile Milliyet ve Vatan Gazetesi’nin olduğu organizasyon bugün gerçekleştirilecek finalle son bulacak. Türkiye Binicilik Federasyonu’na kayıtlı bütün binicilere açık olan turnuvada bugünkü yarışmalar sabah saat 09.00’da başlayacak.