Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de 2. ayak tamamlandı

Kemer’de 2. ayak tamamlandı

Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde yapılan Mazda Jinba Ittai Cup’ın ikinci ayağı gerçekleşti. Final ise 28-29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Kemer’de 2. ayak tamamlandı

İSTANBUL Mazda Türkiye, Mazda Jinba Ittai Cup ile bir ilke imza attı. Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, binicililerin gösterdiği yoğun ilgiyle Türkiye kapalı manej katılım rekoruna imza atmaya devam ediyor. İsmini ve ilhamını, Mazda’nın otomobillerinde yakalamayı kendisine en öncelikli hedef olarak belirlediği, ‘At ve binicisinin benzersiz bir uyum içinde, aynı varlıkmışçasına hareket etmeleri’ anlamına gelen Jinba Ittai kavramından alan Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, Mazda’nın kökenlerine verdiği önemi ifade ediyor.

MAZDA Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları 1’i final olan toplam 3 ayaktan oluşuyor. Cumartesi ve pazar günleri 2. ayağı gerçekleştirilen yarışmaların, finali ise 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak. Türkiye’nin en iyi 140 at ve binicisinin Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin&Yetişkinler olmak üzere 4 ayrı kategoride yarışacağı yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk 5 dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi olacak.

Haberin Devamı