Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de golf şöleni

Kemer’de golf şöleni

Turkcell Platinum Golf Challenge ünlü isimleri bir araya getiriyor. Golf tutkunları bugün ve yarın Kemer Country Club’da buluşuyor

Kemer’de golf şöleni

TÜRKSPORU’NA sahip çıkan Turkcell’in golf sporuna verdiği destek üçüncüsü gerçekleştirilecek Turkcell Platinum Golf Challenge ile tüm hızıyla devam ediyor. Bugün ve yarın Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlenecek turnuva golf tutkunu olan pek çok ismi bir araya getiriyor.

SPORTMENLİK ve centilmence mücadele etmek üzerine kurulu olan golf sporuna gönül veren pek çok isim bu turnuvada buluşuyor. Turkcell Platinum Golf Challenge’a Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Kemer Country Golf Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören başta olmak üzere, Erdem Kıramer, Fikret Öztürk, Emine Sabancı Kamışlı, Erhan Kamışlı, Ahmet Ağaoğlu, Meltem Demirören Oktay, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Fikret Ünlü, Ali Nuri Türker gibi iş dünyasının tanınmış simaları katılıyor.

2 gün sürecek turnuvaya kayıt veren 200’ü aşkın sporcu, ‘Erkekler A-B-C’ ve ‘Kadınlar A-B’ ile ‘Gençler’ olmak üzere tam 6 ayrı kategoride mücadele verecekler. Turkcell Platinum Golf Challenge yarın 17.00’de düzenlenecek muhteşem ödül töreniyle de sona erecek.

Haberin Devamı