Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de ilk gün sona erdi

Kemer’de ilk gün sona erdi

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birlikte şenlik havasında düzenlenecek Rolls-Royce İstanbul Golf Cup bugün 17.00’de yapılacak ödül töreniyle sona erecek

Kemer’de ilk gün sona erdi

ROYAL Motors tarafından 3 yıldır düzenlenen geleneksel ‘Rolls-Royce İstanbul Golf Cup’ın ilk günü dün Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti. Saat 10.00 itibariyle başlayan shot gun formatındaki turnuva iş ve cemiyet dünyasının önde gelen golfçülerini bir araya getiriyor. Etkinlik, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Kıvanç Oktay, Meltem Oktay Demirören, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Beyhan Goldman Benardete gibi usta golfçüleri ağırlıyor.

TÜM golfçülerle birlikte Royal Motors yetkililerinin katılımıyla bugün 17.00’de gerçekleşecek ödül töreni, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla birlikte şenlik havasında düzenlenecek.

AYRICA Türkiye’de gelişmekte olan golf sporuna destek veren Royal Motors, Rolls-Royce İstanbul Golf Cup’ın kazananlarını her sene olduğu gibi yurt dışında farklı deneyimlere fırsat veren sürprizlerle ödüllendirecek.