Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de Kaptan Golf Turnuvası zamanı

Kemer’de Kaptan Golf Turnuvası zamanı

7 senedir Kemer Country Golf Kulübü kaptanlığını başarıyla yürüten Erdem Kramer, bugün ve yarın TEV yararına düzenleyeceği Kaptan Turnuvası ile gelecek yeni nesillere umut olacak

Kemer’de Kaptan Golf Turnuvası zamanı

GOLF, atlı spor ve tenis sporları başta olmak üzere, çatısı altında tam 12 farklı spor branşının ülkemizde gelişimine ve yaygınlaşmasına öncülük eden Kemer Country Club, bünyesinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk ve katkı projelerini, TEV yararına gerçekleştirdikleri Kaptan Turnuvası’yla da tüm hızıyla sürdürüyor.

7 senedir Kemer Country Golf Kulübü kaptanlığını başarıyla yürüten Erdem Kramer, bugün ve yarın düzenleyeceği Kaptan Turnuvası ile gelecek yeni nesillere umut oluyor. Gençlerin eğitim fırsatlarına erişimi ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi konusunda bireysel bağışçılığı geliştirmeyi hedefleyen Kaptan Turnuvası, Kemer Country Club’ın gönüllü golfçüleri tarafından da büyük ilgiyle destekleniyor.

BUGÜN ve yarın gerçekleşecek turnuva, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Kıvanç Oktay, Ali Nuri Türker, Serra Tokar, Rana Esen, Hasan Akçakayalıoğlu, Didem&Mustafa Aras, Abdullah Oğuz, Erhan Kamışlı gibi iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra toplamda 216 gönüllü golfçüyü ağırlıyor.

Haberin Devamı

BANK Pozitif Kredi ve Kalkınma Bankası işbirliğiyle gerçekleşecek muhteşem turnuvanın ödulleri ise yarın 17.00’de düzenlenecek kokteyl ile sahiplerine verilecek.