Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor

Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor

Kemer Country Atlı Spor Kulübü, bugün ve yarın bir büyük organizasyonu daha yapmaya hazırlanıyor.

Kemer’de Mazda Jinba Ittai Cup başlıyor

İSTANBUL Mazda Türkiye, Mazda Jinba Ittai Cup ile bir ilke imza atıyor. İsmini ve ilhamını, Mazda’nın otomobillerinde yakalamayı kendisine en öncelikli hedef olarak belirlediği, ‘At ve binicisinin benzersiz bir uyum içinde, aynı varlıkmışçasına hareket etmeleri’ anlamına gelen Jinba Ittai kavramından alan Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, Mazda’nın kökenlerine verdiği önemi ifade ediyor.

DEMİRÖREN Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan İstanbul Göktürk’teki Kemer Country Atlı Spor Kulübü Tesisleri’nde düzenlenecek Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları biri final olan toplam 3 ayaktan oluşuyor. Yarışmaların ilk ayağı bugün ve yarın, 2. ayağı ise 24-25 Mart’ta, finalleri ise 28-29 Nisan’da yapılacak.

TÜRKİYE’NİN en iyi 140 at ve binicisinin Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin&Yetişkinler olmak üzere 4 ayrı kategoride çekişeceği yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk 5 dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi olacak.

Haberin Devamı