Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de Rolls-Royce İstanbul Golf Cup tamamlandı

Kemer’de Rolls-Royce İstanbul Golf Cup tamamlandı

Kemer Country Club’da yapılan etkinlik Cumhuriyet Bayramı kutlamaları eşliğinde düzenledi. Turnuvanın kazananı Adem Karataş, İngiltere’de Goodwood’da bulanan Rolls-Royce fabrika ziyareti ile ödüllendirildi

Kemer’de Rolls-Royce İstanbul Golf Cup tamamlandı

DÜNYANIN en prestijli otomobil markalarından Rolls-Royce’un Türkiye’deki distribütörlüğünü üstlenen Royal Motors, bu yıl üçüncüsü gerçekleşen geleneksel Rolls-Royce İstanbul Golf Cup 2017’yi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları eşliğinde düzenledi.

İŞ ve cemiyet dünyasının önde gelen golfçülerini bir araya getiren ‘Rolls-Royce İstanbul Golf Cup’ın katılımcıları arasında Cemal Kalyoncu, Erhan Kamışlı, Hakan Çarmıklı, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beyhan Goldman Benardete ve Mete Boybeyi gibi ünlü isimler yer aldı.

TURNUVA kazananları ödüllerini Rolls-Royce Marka Müdürü Hilal Aysal’ın elinden aldı, turnuvanın kazananı Adem Karataş, İngiltere’de Goodwood’da bulanan Rolls-Royce fabrika ziyareti ile ödüllendirildi.

ÖDÜL seremonisi sırasında konuşan Hilal Aysal, “Öncelikle turnuva ödül töreninin böylesine anlamlı bir günde gerçekleşmesinden dolayı duyduğu gururu belirterek, tüm katılımcıların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı ve gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti. Aynı zamanda Aysal, “Türkiye’de gelişmekte olan golf sporuna destek vermekten ötürü gurur duyuyoruz. Markamızın özünde yer alan zahmet vermeyen deneyimi, turnuvaya da taşımaya çalıştık. Turnuvaya ev sahipliği yapan Kemer Country ailesine çok teşekkür ederiz” dedi.

Haberin Devamı

GEÇTİĞİMİZ cumartesi ve pazar günleri gerçekleşen Rolls-Royce İstanbul Golf Cup 2017, gösterilen yoğun ilgi ile 207 golfçüyü ağırladı.