Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Kemer’de spor şöleni!

Kemer’de spor şöleni!

Kemer Country Club 2’si teniste, diğerleri golf ve dresajda olmak üzere bugün 4 şampiyonaya ev sahipliği yapıyor

Kemer’de spor şöleni!

Ünlü golfçüler sahneye çıkıyor

DEMİRÖREN Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’ın dünya standartlarındaki golf sahasında geleneksel olarak düzenlenen “Kemer Country Club Kulüp Şampiyonası bugün başlıyor. Kemer Country Golf üyeleri bir araya getiren ve resmi handikap sahibi olan tüm oyuncuların katılımına açık olan Kulüp Şampiyonası’nda golfçüler 2 gün boyunca büyük mücadelenin bir parçası olacaklar. Organizasyonun ödül töreni sene sonu Gala Gecesi’nde yapılacak.

Genç tenisçilerde büyük çekişme
TÜRKİYE Tenis Federasyonu tarafından organize edilen 12 Yaş Yaz Kupası Kemer Country Club ev sahipliğinde sürüyor. Türkiye’nin farklı yerlerinden tenise gönül veren 11-14 yaş arası tüm TTF puantajına sahip 170 tenisçi bayanlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride birbirinden çekişmeli maçlara imza atıyor. Türkiye Tenis Federasyonu puantajı açısından önemli bir turnuva olarak öne çıkan TTF 12 Yaş Kupasında derece giren sporculara kupaları yarın düzenlenecek ödül töreniyle verilecek.
Kulüp Şampiyonası bugün başlıyor
TÜRKİYE’NİN en kapsamlı ve en önemli tenis merkezlerinden biri olan Kemer Country Club’ta her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kulüp Şampiyonası bugün başlıyor. 16 gün boyunca 35+ Tek Bayanlar, 13+ Tek Erkekler, 35+ Tek Erkekler, 55+Tek Erkekler başta olmak üzere 5 farklı kategoride kulüp üyelerinin mücadele edeceği eğlenceli ve sürprizlerle dolu 2017 Kemer Country Club Tenis Turnuvası’nın ödül töreni 18 Haziran Pazar günü gerçekleşecek.
Atların Balesi nefes kesecek
KEMER Country Atlı Spor Kulübü bu yıl eski milli binicilerinden Rafet Can anısına düzenlenen Türkiye Dresaj (At Terbiyesi) Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen heyecan organizasyonda 2 gün boyunca atların farklı kategorilerde terbiyesi, itaati ve teknik ustalığı yarışacak.

Haberin Devamı