Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kerim, Ada'ya döndü

Kerim, Ada'ya döndü

Beşiktaş, Olcay Şahan'dan sonra bir başka kanat oyuncusuyla daha yollarını ayırdı.

Kerim, Ada'ya döndü

Siyah-beyazlılar, 2013’te Fulham’dan transfer ettiği 23 yaşındaki futbolcuyu 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham City’ye yolladı.

BEŞİKTAŞ, Olcay Şahan’dan sonra bir diğer kanat oyuncusu Kerim Frei ile de ara transferde yollarını ayırdı. Aras Özbiliz’in sakatlıktan dönmesinin ardından Ryan Babel’i de kanat oyuncusu olarak transfer transfer eden siyah-beyazlılar, Kerim’i 2.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham’a sattı.
KARTAL, 23 yaşındaki oyuncuyu 2013-14 sezonu başında büyük umutlarla İngiltere’nin Fulham takımından yaklaşık 3.1 milyon Euro’ya transfer etmişti. Beşiktaş’ta toplamda 109 maça çıkan Kerim 13 gol, 6 asistle mücadele ederken geçen sezon 23 lig maçında forma giyip 4 gol, 3 asistle şampiyonluğa önemli katkı sağlamıştı.
SADECE KUPADA VAR
KERİM bu sezon ise teknik direktör Şenol Güneş’in gözüne bir türlü giremedi. Kupada 4 maçta 4 gol atmasına karşın ligde toplam 168 dakika sahada kalabilen gol ya da asist üretemeyen genç oyuncu, Şampiyonlar Ligi’nde de aldığı 25 dakikalık süreyi iyi kullanamadı.
SİYAH-BEYAZLI yönetim de yedek kalan ve beklenen etkiyi yapamayan Kerim için Birmingham’dan gelen 2.5 milyon Euro’luk teklifi değerlendirme kararı aldı dün itibarıyla yollar ayrıldı.

Haberin Devamı