Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kiev'de son durum: Saldırının ardından şimdi de...

Kiev'de son durum: Saldırının ardından şimdi de...

Gece geç saatlerdeki saldırılan sonrası Beşiktaşlı taraftarların hastanelerde ayakta tedavi edildikten sonra polis kontrolünde otellerine götürüldüğü belirtildi

Kiev'de son durum: Saldırının ardından şimdi de...

Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Dynamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş maç saatini bekliyor.

Siyah Beyazlılar bu akşamki maçı kazanmaları halinde tarihinde ilk kez ve yenilgisiz olarak gruptan çıkacak. Maçın berabere bitmesi durumunda da Benfica Napoli'yi yenerse Beşiktaş gruptan yine çıkacak.

Kiev'de ise son iki gündür maç kadar konuşulan diğer konu hava şartları.

2 gün önceki kar yağışı ile sıcaklık gece -10 dereceye kadar düşüyor. Bugün tekrar hafif bir şekilde başlayan kar yağışının öğle saatlerinde ve maç başlamadan bir saat önce kar fırtınası şekline döneceği ancak maç saatine yakın kesileceği öğrenildi. Maç saatinde hava sıcaklığının yine -10 derece civarında olması bekleniyor.

Kiev'de olaylar

Dynamo Kiev - Beşiktaş maçı için Kiev şehrine adeta Türk akını var. Yaklaşık 4000 Türk vatandaşın geldiği Kiev'de dün gece Beşiktaş ve Dynamo Kiev taraftarları arasında kavgalar yaşandı.

Dynamo Kiev taraftar grupları gece sokaklarda gezen ve özellikle sayıları az olan Beşiktaşlı taraftarlara saldırdıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

Bu saldırılarda yaralanan Beşiktaşlı taraftarların hastanelerde ayakta tedavi edildikten sonra polis kontrolünde otellerine götürüldüğü belirtildi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil dün gece bazı istenmeyen münferit olayların yaşandığını söylerken Beşiktaşlı taraftarların gün içinde güvenli olmayan bölgelere gitmemeleri ve toplu hareket etmeleri gerektiğini belirtti.