Gazete Vatan Logo
Futbol Kiğılı'dan taraftara çağrı!

Kiğılı'dan taraftara çağrı!

Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, şampiyonluk yemeğinde çok özel açıklamalar yaptı.

Kiğılı'dan taraftara çağrı!

Zor günler geçirdiklerini dile getiren Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı, "Keyifli olalım. 3 Temmuz’dan sonra uzun zaman geçti. Bu kadar uğraş, emek, keder; bugünü görmek büyük mutluluk. Başkan ve yönetim kurulu olarak zor günler geçirdik" dedi.

Futbolcu ve teknik ekibi kutladığını söyleyen başarılı yönetici, "Şampiyonluk, tam zamanında geldi. Şampiyonluklar peş peşe gelir. Camiamız hep güler, bu taraftar sayesinde. Taraftarımız yanımızda olmasaydı bugünleri görmemiz çok zordu. Teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Dördüncü yıldızı takmak istediklerini söyleyen Kiğılı, "Şampiyonluk bu işin kaymaklı ekmek kadayıfı. Bu camiamızın bütünlüğü kendisini zaten ispat etmişti. Şampiyonluk da keyif getirdi. 4. yıldızı takıp, 20. şampiyonluğumuzu göreceğiz" şeklinde konuştu.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak şampiyonluk kutlamalarına değinen Kiğılı, "Yarın çok güzel şeyler olacak. Taraftarlarımız Fenerbahçe Televizyonu’nu takip etsinler. Stat içinde ve stat dışında çok güzel kutlamalar olacak" yorumunda bulundu.

Haberin Devamı