Gazete Vatan Logo
Futbol Kılıç: 'Monaco bizden bazı garantiler istedi'

Kılıç: 'Monaco bizden bazı garantiler istedi'

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Monaco hakkında açıklamalarda bulundu.

Kılıç: 'Monaco bizden bazı garantiler istedi'

SARAYİÇİ’ne gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, güreşleri izledi.

"OLUMSUZLUK YOK"

Bakan Kılıç, ağalık ihalesinin ardından güreşlerin yapıldığı Er Meydanı Stadyumu’nun önümüzdeki yıl yenileceğini söyledi, "Türkiye’de sportif faaliyetleri sekteye uğramadan hiçbir olumsuzluk olmadan devam ettiğinin en büyük göstergesi ortaya koyuyoruz. Geleneksel anlamdaki en önemli spor müsabakalarından biri de Kırkpınar güreşleri" dedi.

FENERBAHÇE’NİN RAKİBİ MONACO’NUN TALEPLERİ KONUSU

Soru üzerine darbe girişimi nedeniyle uluslararası müsabakalarda hiçbir sıkıntı olmadığını kaydeden Bakan Kılıç, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için Monaco ile bir maç oynayacak. Burada Monaco takımının bazı garantiler istediğini biliyoruz. Biz o garantileri verdik. Ancak Monaco takımının bazı başka talepleri olduğunu duyduk. Uluslararası spor camiasına şunu hatırlatmak istiyorum. Euro 2016 Avrupa Şampiyonası’nda Fransa’daki olağanüstü hal yönetimi altında oynandı. Fransa’da sokaklarda ağır silahlarla güvenlik görevlileri varken oynandı. Biz, tüm dünyada olduğu gibi teröre karşı destek olduk. Şimdi bizde aynısını tüm dünyadan bekleme hakkına sahibiz."

Haberin Devamı