Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kim neden veto yedi?

Kim neden veto yedi?

SARI-kırmızılı yönetim, teknik direktör için yapılan toplantıda tüm alternatifleri masaya yatırdı.

Kim neden veto yedi?

Hamza Hamzaoğlu’nun yanı sıra 4 alternatifin daha konuşulduğu toplantıda ‘elenen’ teknik adamlar hakkındaki düşünceler şöyle:

Ümit Davala - Hasan Şaş

Bu iki isim en çok öne çıkan aday oldular... G.Saray’da hem oyuncu hem de antrenör olarak görev yapmaları en büyük artıları idi.. Fakat daha önce bu tarz bir yönetim biçimi G.Saray’da görülmediği ve bireysel olarak da teknik direktörlük yapmamaları elenmelerine neden oldu.

Saffet Susiç

Türkiye’de yıllarca görev yapan Boşnak çalıştırıcının milli takımındaki teknik direktörlüğünden kovulması kafalardaki en büyük soru işaretiydi. Bu travmayı üzerinden atıp atamadığı yönetim tarafından tartışılırken kısa vadeli çözüme ortak olacak bir teknik adam arandığı için de Susiç rafa kalktı.

Hikmet Karaman

Yönetim içinden çok sayıda muhalefet geldi... Taraftarın da Hikmet Karaman hakkındaki olumsuz düşünceleri nedeniyle deneyimli çalıştırıcı ilk vazgeçilen isim oldu.

Tugay Kerimoğlu

Kulübü ve takımı iyi bilen biri olduğu için tartışılan Tugay Kerimoğlu, daha önce ligde teknik direktörlük görevinde bulunmadığı için vazgeçildi.

Haberin Devamı