Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kimse boşuna heveslenmesin

Kimse boşuna heveslenmesin

Beşiktaşlı yöneticiler, Monaco beraberliği ve Porto'nun Leipzig'i yenmesi sonrası felaket senaryoları yazanlara tepkili:

Kimse boşuna heveslenmesin

“Bizim 2’de 0 yapıp Devler Ligi’nden elenmemizi isteyenler var. Onları sevindirmeyeceğiz. Biz bu turu geçeceğiz ve ülke puanına katkılarımızı da sürdüreceğiz.”

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde önceki gün Monaco ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrılıp gruptan çıkmayı 2 maç kala garantilemek istiyordu. Ancak alınan beraberlik sonrası Porto’nun da Red Bull Leipzig’i 3-1 mağlup etmesiyle siyah-beyazlılar liderliğini korusa da işi şimdilik bitiremedi.
4. maçlar sonunda 10 puanı bulunan ve Porto’nun 4, Leipzig’in de 6 puan önünde olan Kartal’ın yine de gruptan çıkamama ihtimali bulunuyor. Beşiktaşlı yöneticiler ise dünkü sonuçların ardından bu olasılığı yüksek sesle dile getirenlere tepki gösterip “Bizim kalan haftalarda 2’de 0 yapıp elenmemizi isteyenler var. Bunları görüyoruz. Felaket senaryosunu yazıp bunun gerçekleşebileceğini bas bas bağırıyorlar.
‘TARİH YAZIYORUZ’
DEVLER Ligi’nde tarihi bir sezon yaşıyoruz. İlklerin takımı olarak ilk kez 3’te 3 yapan Türk temsilcisi olduk. Monaco maçında amacımız Şampiyonlar Ligi gruplarında 12 puana ulaşan ilk Türk ekibi olmaktı, bunu yapamadık belki ama yaparız. Monaco karşısında maçın büyük bölümünü domine ettik. Kazanmaya yakın taraftık ama ne yazık ki 2 puan kaybettik.
İNSANLARI galibiyetlere alıştırdık. Monaco ile berabere kalınca eleştiriliyoruz. Doğru, kazanmalı ve turu garantilemeliydik ama bu kez olmadı. Şanssızdık, önemli fırsatları harcadık. Ancak elenmemizi isteyenleri sevindirmeyeceğiz. Hiç boşuna heveslenmesinler. Biz bu turu geçeceğiz, ülke puanına katkımızı da sürdüreceğiz” dediler.

Haberin Devamı