Gazete Vatan Logo
Galatasaray Kiralık sol bek aranıyor!

Kiralık sol bek aranıyor!

Asamoah'ı alamayan sarı-kırmızılılar sola takviye için kolları sıvadı.

Kiralık sol bek aranıyor!

Asamoah’ı transfer edemeyen, Carole’ü de Sevilla’ya kiralayan G.Saray’da hedef, kadroya orijinal bir sol bek katabilmek. Devşirme sol bek Linnes ile sezonun bitmeyeceğinin farkında olan Tudor da bu konuda ısrarcı olunca başkan, Cenk Ergün’e sol bek transferi yapılması talimatını verdi.

TRANSFERDE tüm takımı yenileyen sarı-kırmızılılar tek hedefini gerçekleştiremedi; o da sol bek transferi... Kadroyu yeniden kuran ve sag beke de Mariano’yu alıp zorunlu olarak Martin Linnes’i solda kullanan Tudor, Juventus’tan Kwadwo Asamoah’ın da alınmasını ısrarla istedi.

JUVENTUS ile masaya oturan sarı-kırmızılılara İtalyan ekibi en başından itibaren “Spinazzola’yı geri almamız halinde Asamoah’ın gitmesine izin vereceğiz” ifadeleri ile hep açık kapı bıraktı. Ganalı oyuncunun da G.Saray’ı istemesi ile birlikte eli güçlenen G.Saray ne yazık ki Juventus’un Spinazzola’yı alamaması sonrasında Asamoah’ı da Juventus’tan koparamadı.

JUVENTUS, Asamoah’ı Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil ederken bu oyuncunun da artık bu sezon G.Saray’a gelme ihtimali de ortadan kalktı. Ancak G.Saray’ın yeni hedefi ise sezon sonunda kontratı bitecek olan oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna katabilmek. Bunun için de Ocak ayında G.Saray sözleşme uzatabilmek için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

FAKAT Ocak ayına kadar G.Saray’ın elinde artık bırakın yedeği orjinal bir sol bek bile yok. Carole, Sevilla’ya kiralanırken sadece sağ bek olan Linnes kadroda mevcut. Tarık Çamdalı da burada hiç düşünmeyen Tudor, yönetimden en azından kiralık olarak bir sol bek alınmasını istedi. Türkiye’de transfer döneminin 8 Eylül’e kadar olması G.Saray’a bu fırsatı tanırken yönetim de kolları sıvadı.

BABA DA LİSTEDE

MENAJERLERDEN sol bek adayları yönetimin önüne gelirken ince eleyip sık dokunarak karar verilecek. Hedef satın alma opsiyonlu kiralık bir sol bek bulabilmek. adaylar arasında Chelsea’nin Ganalı sol beki Abdul Rahman Baba da var. İngiliz ekibi oyuncuyu kiralamaya sıcak bakarken masada başka isimler de var.

SPORTİF direktör Cenk Ergün, sol bek konusunda bu hafta son adımları atarak takıma bir takviye daha yapmak istiyor. Adayların tümünü son olarak başkan Dursun Özbek ile paylaşacak olan Ergün ardından da son transferi yapıp, sol beki Tudor’a teslim edecek.

Haberin Devamı