Gazete Vatan Logo
Futbol Kıran feda etti Q7 etmedi

Kıran feda etti Q7 etmedi

Quaresma kendisine iletilen son teklifi de reddetti

Kıran feda etti Q7 etmedi

Portekizli yıldız Quaresma, geçen salı günü kendisine iletilen son teklifi de reddetti.

Aylık ücreti 375 bin Euro olan Quaresma’ya haber gönderen Beşiktaş yöneticisi Tamer Kıran “2 aylık parasını ben ödeyeyim. 1 aylık parasını da o almasın” dedi.

BEŞİKTAŞ’TA yıllık ücretinde indirim yapmadığı için kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı yönetime karşı katı tutumunu sürdürüyor. Bu sezon kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle ‘FEDA’ kampanyası başlatan Beşiktaş yönetiminin daha önce 3 milyon 750 bin Euro olan yıllık ücretini 2 milyon Euro’ya indirme teklifini kabul etmeyen Portekizli futbolcu, son olarak futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’dan gelen öneriye de ‘hayır’ dedi.

QUARESMA’NIN yıllık ücretini siyah-beyazlılar 10 ayda, 375’er bin Euro’luk taksitlerle ödüyor. Kıran geçtiğimiz salı günü Q7’ye haber gönderdi ve “İki aylık parasını ben kendi cebimden ödeyeyim. Bir aylık parasını da almasın” dedi. Bu sayede 28 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş Kulübü’ne bu sezonki maliyeti 3 milyon 750 bin Euro’dan 2 milyon 625 bin Euro’ya inecekti. Bu haberin iletilmesinin üzerinden 2 saat geçtikten sonra Quaresma siyah-beyazlılara geri dönüş yaptı ve “Ücretimden 1 Euro bile indirmem” yanıtını gönderdi.

‘KULÜP BULUN’

PARASINDAN bir taksit bile indirmeyi kabul etmeyen Quaresma, işte bu gelişme sonrası tabiri caizse Beşiktaş yönetiminin gözünde bitti. Siyah-beyazlılar Q7’den gelen haber sonrası menajer Ahmet Bulut ile temasa geçtiler ve Portekizli yıldıza kulüp bulmasını istediler. Şu ana kadar Ricardo Quaresma için herhangi bir resmi teklif almayan siyah-beyazlılar, ücretini indirmediği takdirde yıldız oyuncuyu affetmemekte kararlı.

Daha önce kendisine Rusya ve Katar’dan yapılan astronomik teklifleri reddeden yıldız oyuncu ise takımda mevcut sözleşmesindeki şartlarla kalmakta ısrarcı. Transfer sezonu ise 5 Eylül’de sona erecek ve bu süreçte neler yaşanacağı büyük merak konusu.

Haberin Devamı