Gazete Vatan Logo
Futbol Kıran kırana prim pazarlığı!

Kıran kırana prim pazarlığı!

15 değil, prim 20’şer bin TL olsun

Kıran kırana prim pazarlığı!

Kayseri galibiyetine ‘derbi primi’ isteyen Beşiktaşlı futbolcular, uzun uğraşlar sonrası Tamer Kıran’dan fazlasını aldılar

Soyunma odasında önce Ahmet Kavalcı’ya baskı yapan oyuncular, 9’ar bin yerine 15’er bin TL istediler. Ama aldıkları yanıt “Bakarız” oldu. Bu sırada içeriye Kıran girdi ve takıma müjdeyi verdi:

BEŞİKTAŞLI futbolcular uzun süren pazarlıklar sonrası Kayseri galibiyetine ‘muhteşem prim’ almayı başardılar... Siyah-beyazlı takımda ligde alınan her galibiyetin primi kişi başı 9 bin TL... Derbi maçlarında ise bu rakam 15 bin TL’ye çıkıyor. Yönetim daha önce Ordu ile deplasmanda oynanan maçta Beşiktaşlı oyunculara jest yapıp, 2-1’lik galibiyetin primini 9’ar binden 15’er bine çekmişti.

KAYSERİ maçının ardından da oyuncular yine ‘derbi primi’ talep ettiler. Karşılaşma sonrası soyunma odasına futbol komitesi üyesi Ahmet Kavalcı geldi. Oyuncular Kavalcı’dan primi 15’er bir TL yapmasını istediler. Ancak Kavalcı “Bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Ancak yönetim kurulu toplantısında bunu konuşuruz. Bakarız” dedi. Bu sırada içeriye futbol komitesi başkanı Tamer Kıran girdi. Bu kez de oyuncular Kıran’a baskı yapmaya başladılar. Ancak aldıkları yanıt “Ne yazık ki olmaz arkadaşlar. Biz burada tek başımıza karar veremeyiz. Yönetim Kurulu’nun alması gereken bir karar bu” şeklinde oldu.

DANSLA COŞTULAR

ANCAK bu cevaba karşı oyuncular, 15’er bin TL’de ısrarcı olunca Kıran, tam kapıdan çıkarken, “Arkadaşlar priminiz 15’er bin de değil, 20’şer bin TL. Hepinizi kutluyorum. İyi seneler diliyorum. Görüşmek üzere” dedi ve çıktı. Zaten 3 puan nedeniyle keyifleri yerinde olan oyuncular ise bu müjde sonrasında adeta havalara uçtular. Özellikle Holosko ve Batuhan Karadeniz’in müzik eşliğinde yaptıkları danslar futbolcuların neşesinin göstergesi oldu.

Haberin Devamı