Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kjaer için kritik günler

Kjaer için kritik günler

Önceki gün kampa katılan Danimarkalı yıldızın menaceri, Milan’la görüşmelerine devam ediyor. Fenerbahçe, henüz resmi bir teklifin gelmediğini söylüyor. Kocaman ise oyuncusunu, kalması için ikna etmeye çalışıyor.

Kjaer için kritik günler

Fenerbahçe’de en az yapılacak transferler kadar, Simon Kjaer’in durumunun ne olacağı merak ediliyor. Geçen sezon takımın kötü performansına ek olarak eşinin de İtalya’da yaşamak istemesi üzerine ayrılık kararı aldığı konuşulan Kjaer için Milan’ın, 12 milyon Euro’yu gözden çıkardığı öne sürülmüştü.

Danimarkalı stoperin menacerinin, transferle ilgili çalışmakta olduğunu belirten Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da, “Menaceri bir takım görüşmelerde bulunuyor. Ancak bize henüz gelen resmi bir teklif yok. Bu konuda beklemekteyiz” ifadelerini kullanmıştı. Önceki gün Topuk Yaylası’na gelen ve takıma katılan Kjaer’in, teknik direktör Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptığı bildirildi.

‘Bizim için önemlisin’

Henüz, ‘Ben gitmek istiyorum’ diye bir cümle kurmayan ve menacerinden gelecek habere göre hareket edecek olan 28 yaşındaki oyuncuyu ise Kocaman’ın, “Sen bizim için önemli bir oyuncusun. Yeni sezonda sistemimiz değişecek. Her şey daha iyi olacak” diyerek ikna etmeye çalıştığı vurgulandı.

(Fanatik)