Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kjaer: 'Onu tek bir oyuncuyla durduramazsınız'

Kjaer: 'Onu tek bir oyuncuyla durduramazsınız'

Fenerbahçe forması giyen Simon Kjaer, İngiliz basınına Manchester United maçını değerlendirdi. Kjaeri Ibrahimovic'i durdurmaları için yapmaları gerekenleri anlattı. İşte Simon Kjaer'in açıklamaları...

Kjaer: 'Onu tek bir oyuncuyla durduramazsınız'

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de, Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer açıklamalarda bulundu.

İngiliz basınına konuşan Simon Kjaer, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'ten övgü dolu sözlerle bahsederken İsveçli golcüyü takım olarak durdurmaları gerektiğini dile getirdi.

Daha önce birçok kez Ibrahimovic'e karşı oynadığını söyleyen Kjaer, ''Yine ona karşı oynayacağım. Daha önce Palermo, Lille, Roma ve milli takımda da karşı karşıya geldik. Ona karşı oynamak her zaman için güzel bir duygu. Onu tanıyorum ama asla saha içerisinde neler yapabileceğini kestiremezsiniz. Dünya çapında bir golcü'' dedi.

Zlatan Ibrahimovic'i tek bir oyuncunun durduramayacağını söyleyen Kajer, ''Zlatan her zaman gol atar. Onu yaşı sadece bir sayı. Onu tek bir oyuncuyla durduramazsınız. Onu durdurmak için takım olarak çalışmalısınız. Onun top almasına izin vermemelisiniz. Onu durdurmanın en iyi yolu bu'' ifadelerini kullandı.

''MOURINHO DÜNYAYA İYİ BİR ÖRNEK...''

Haberin Devamı

Jose Mourinho hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu, ''Yaşayan teknik direktörler arasında Mourinho en iyi örnek. Gittiği her yerde kupalar kazandı'' dedi. Manchester United - Fenerbahçe arasındaki mücadele 20 Ekim Perşembe saat 22:05'de Old Trafford'da oynanacak.

(Sporx)