Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kjaer'siz asla!

Kjaer'siz asla!

Sarı-Lacivertliler, bu sezon Danimarkalı’nın olmadığı 7 lig maçında sadece 2 kez kazandı, kalesinde 11 gol gördü. Ağrıları nedeniyle dünkü idmana çıkamayan Kjaer’in durumu, derbi öncesi teknik heyeti endişelendiriyor

Kjaer'siz asla!

Fenerbahçe bu sezon Jeremain Lens’in olmadığı maçlarda zorlandı. Hollandalı yıldız yokken, hücumda fazla varlık gösteremeyen Sarı-Lacivertliler için en az Lens kadar önemli bir isim daha var: Simon Kjaer...

Danimarkalı yıldız sağ arka üst adalesindeki ağrılar nedeniyle dünkü idmana çıkamadı. Başarılı stoper için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Kjaer’in Beşiktaş karşısında görev alamaması halinde, istatistikler galibiyetin çok zor olduğunu söylüyor. Fenerbahçe ligde Danimarkalı oyuncudan yoksun çıktığı 7 karşılaşmada 2 kez kazanabilirken, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Çok atıyor, az yiyor

Kanarya, Kjaer’in olmadığı bu karşılaşmalarda kalesinde toplamda 11, maç başına ise 1.6 gol görürken; rakip filelere de toplamda 10, maç başına 1.4 gol atabildi! Yıldız savunmacının görev yaptığı 22 maçta ise 14 galibiyet alan Fenerbahçe, kalesinde maç başına sadece 0.7 gol gördü. Ayrıca Sarı-Lacivertliler, Kjaer oynarken daha golcü bir takım haline de geliyor! 28 yaşındaki oyuncunun görev yaptığı mücadelelerde maç başına 2 gol kaydedildi.

Haberin Devamı

Oynamak istiyor

Simon Kjaer, Galatasaray derbisinden önce de aynı sakatlığı yaşamış ancak sahadaki yerini almıştı. Danimarkalı yıldız, Rize maçında ise dinlendi. Kjaer, Beşiktaş karşısında da mutlaka 11’de görev yapmak istediğini hocasına iletti. Sağlık ekibi, bir aksilik olmazsa başarılı futbolcunun maça yetişeceği görüşünde.

(Fanatik)