Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kjaer transferinde flaş gelişme!

Kjaer transferinde flaş gelişme!

Kjaer’den ciddi bir gelir elde ederek bunu transferde kullanmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, İtalyan devi Milan’ın, Gustavo Gomez ve para teklifine de olumlu yaklaştı.

Kjaer transferinde flaş gelişme!

Kjaer’i iyi bir paraya satarak yeni transferlere kaynak yaratmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, Danimarkalı yıldız ile ilgilendiği haberleri çıkan Milan’dan resmi teklifini bekliyor.

Sarı-lacivertliler iyi bir bonservis geliri elde etmek istese de “takas artı para” teklifine de sıcak bakıyor. Yönetimin, Milan’ın kadrosunda düşünmediği stoper Gustavo Gomez ve bunun yanısıra iyi bir bonservis bedeli karşılığında Kjaer’i satabileceği öğrenildi.Önümüzdeki günlerde bu durumun netleşmesi bekleniyor. Eğer transfer takasla gerçekleşirse Fenerbahçe, Kjaer’in ayrılmasına rağmen hem bu bölgeyi yıldız bir isimle dolduracak hem de gelecek para ile de yeni transfer için kaynak sağlayacak.

Öte yandan Fenerbahçe’de transfer rotası belli oldu. Sarı-lacivertlilerin öncelikli hedefi forvet transferi olacak. Bu harekatın sorunsuz gerçekleşmesinin ardından orta sahaya da takviye yapılacak.

(Milliyet)