Gazete Vatan Logo
İngiltere Kloop ve Jose puanları bölüştü!

Kloop ve Jose puanları bölüştü!

İngiltere Premier Ligi'nde haftanın maçı Liverpool Manchester United karşılaşması 0-0 berabere tamamlandı.

Kloop ve Jose puanları bölüştü!

İngiltere Premier League'de haftanın maçı sessiz sona erdi. Liverpool'un üstün göründüğü 90 dakikada Jose Mourinho'nun takımı gole geçit vermedi.

İngiltere Premier League'in 8. haftası dev bir mücadele start aldı. Liverpool'un üst sıraları yakalama adına büyük önem taşıdığı maçta gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın ilk yarısında büyük bir istek ortaya koyan Liverpool, Manchester United kalesinde özellikle Salah ve Coutinho ile tehlikeli oldu. Manchester'ın başarılı filebekçisi De Gea, Joel Matip'in ceza sahası içindeki şutuna iyi bir refleks vererek gole engel oldu.

İkinci 45 dakikada zaman zaman düşen tempo bir anlamda Jose Mourinho'nun işine geldi. Liverpool hücumlarını iyi savuşturan ManU savunması kalesini gole kapattı ve son düdükle birlikte mücadele başladığı gibi sona erdi: 0-0.

Bu sonucun ardından Liverpool'un galibiyet özlemi 2 haftaya çıkarken, Manchester United'ın 3 haftalık kazanma serisi son buldu.

Bu sonuçla zorlu deplasmandan 1 puan çıkaran ManU 20 puana yükselirken, bu sezon aldığı beraberliklerle dikkat çeken Liverpool haftayı 13 puanla tamamladı.

Haberin Devamı