Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Koç'un sabrı taştı! "Bu formanın ağırlığını anlayamadılar"

Koç'un sabrı taştı! "Bu formanın ağırlığını anlayamadılar"

Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor karşısında ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un sabrı taştı. Maç sonunda taraftarlarla konuşan Koç, gelecekle ilgili olarak radikal kararların alınabileceğinin mesajını verdi.

Koç'un sabrı taştı! "Bu formanın ağırlığını anlayamadılar"

Phillip Cocu yönetiminde Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yapan; 10 resmi maçta; 6 mağlubiyet, 2 beraberlik, 2 galibiyet alabilen Fenerbahçe'de Ali Koç, taraftarlardan özür diledi.

Çaykur Rizespor karşısında alınan 3 gollü mağlubiyetin ardından sarı-lacivertlilerde değişim sesleri yükselirken, Başkan Ali Koç, maç sonunda taraftarların yanına giderek ilerleyen günlerde takımda radikal kararların alınabileceğinin mesajını verdi.

Maçın ardından Başkan Ali Koç, taraftarların yanına giderek özür diledi. Koç, "Ne bağırsanız haklısınız. Mahcubuz size karşı. Düzelecek, öyle ya da böyle düzelecek. Size çektirdiğimiz eziyetten ötürü özür diliyorum. Her reaksiyonda haklısınız. Hani diyorsunuz ya; bu forma kutsaldır diye, evet kutsaldır ve bunlar bu formanın ağırlığının farkında değiller. Sabredin de diyemiyorum, mahcubum size" diyerek yanlarından ayrıldı.

Bunun üzerine taraftarlar, "Büyük Başkan" tezahüratları yaptı.