Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman: Adım adım zirveye çıkacağız

Kocaman: Adım adım zirveye çıkacağız

İlk 9 haftada büyük maçları oynayan Fenerbahçe, Kayseri karşılaşmasından itibaren seri yakalamayı hedefliyor. Aykut Kocaman da oyuncularına, “Adım adım zirveye çıkacağız. Sizden, Malatya maçının ilk yarım saatindeki baskıyı bekliyorum” diyor.

Kocaman: Adım adım zirveye çıkacağız

Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Galatasaray... Fenerbahçe, 4 önemli rakibiyle olan maçlarını ilk 9 haftalık periyotta tamamladı. Kalan 8 maçlık periyotta nispeten daha rahat karşılaşmalar var. Teknik direktör Aykut Kocaman, fikstür avantajını göz önünde bulundurarak iddialı konuşurken, oyuncularını da motive ediyor.

Artık puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirten Fenerbahçe’nin hocasının, “Galatasaray maçında son kredimizi kullandık. Kayserispor karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maç, zirveye gidebilmek için atacağımız adımların sesleri olacak. Adım adım yukarıya çıkacağız. Sizden, Malatya maçının ilk yarım saatindeki baskıyı bekliyorum” dediği öğrenildi. Fenerbahçe, Kadıköy’deki o maçta müthiş pres uygularken, art arda 3 gol atmayı başarmıştı.

‘Artık önümüz açık’

Kayserispor’un kolay bir rakip olmadığını da belirten Kocaman, “Deplasmanda da iyi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Bizim için 6 puan değerinde bir maç olacak. İyi konsantre olacağız. Taraftarımıza özledikleri güzel galibiyetlerden birini hediye edelim. Bundan sonra önümüz açık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

(Fanatik)