Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman: Böyle giderse hepimiz çakılacağız

Kocaman: Böyle giderse hepimiz çakılacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sarı-lacivertli kulübün kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kocaman: Böyle giderse hepimiz çakılacağız

F.BAHÇE Teknik Patronu Aykut Kocaman, iddialı açıklamalar yaptı. Basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştiren Kocaman, şunları söyledi: “Elimde sihirli bir değnek yok. Akıl ve bilgiyle hedefe yürüyeceğiz. Hataları görüp, düzelteceğiz. Belki de kısa sürede çok kuvvetli rakipleri büken takım haline geleceğiz. Bir makine gibi olacağız.

KONSANTRASYONU ve özgüveni yüksek, iyi organize edilmiş bir takım olursak, yeni katılan oyuncularla beraber, geçen sene Avrupa’da Manchester, Feyenoord maçlarında sergilenen futbolu bir adım öteye çıkartabiliriz. Mevcut düzen iyi gidiyorsa devam ettirmek, kötüyse değişiklere gitmek zorundayız.. Değişim için önümüzde yeterli bir zaman yok. Mali yapıdan dolayı da çok kolay oyuncu değiştiremiyoruz. Böyle giderse hepimiz çakılacağız”

“2 senedir Beşiktaş ve G.Saray da dahil olmak üzere bir çok kulüp UEFA’nın mali fair-play baskısı altında. Kadrodaki oyuncuların kapasitesini, özgüveni arttırmak, onları her anlamda daha yukarı çekmek öncelikli hedefimiz olacak gibi gözüküyor. Umarım başarırız.
BİZİM durumumuza baktığınızda Dirar ve Valbuena’nın maliyetlerini karşılamak için oyuncu satmalıyız. Bu denklemi kamuoyuna iyi anlatmalıyız, hayal satmamak lazım.”

Haberin Devamı