Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman'dan büyük sürpriz

Kocaman'dan büyük sürpriz

BAŞAKŞEHİR’İN kaybettiği haftada Evkur Yeni Malatyaspor’u devirerek G.Saray derbisine daha iddialı bir şekilde çıkmak isteyen F.Bahçe’de bugünkü maçta rotasyon yaşanması bekleniyor.

Kocaman'dan büyük sürpriz

Hafta başından bu yana rakip Malatya dahi olsa derbi hazırlığı gibi hem analiz hem de motivasyon çalışması yapan teknik direktör Aykut Kocaman ve ekibi ilk 11 konusunda da değişikliğe gidecek.

VOLKAN KALEYE DÖNÜYOR

KIRMIZI kart cezası Volkan Demirel’in hocasıyla konuşup özür diledikten sonra formayı tekrar alması bekleniyor. Tecrübeli eldivenin dışında Şener Neto ve Mehmet Ekici’nin de maça 11 başlaması gündemde.

BEŞİKTAŞ karşılaşmasında 11’oe görevlendirilen Mehmet Ekici’den istediği verimi alan teknik heyet bu futbolcuya sol kanatta yer açmak istiyor. Aatif ve Valbuena’nın istenilen form düzeyine gelmemesi ve hücuma dönük anlayışın dışında orta sahaya ve defansa yardım özellikleri de Ekici’yi öne çıkarıyor. Kocaman ayrıca bu oyuncuyu Giuliano ile oyun içinde değiştirmeyi hedefliyor.

BU arada Yeni Malatya mücadelesine adeta derbi tarifesi uygulayan teknik heyet 5 gün boyunca oyunculara görüntülü analizlerle rakibi ezberletti. Teknik direktör Kocaman’ın bu maçın önemine dikkat çekerek oyuncularına, “Bu ligde herkes herkesi yenebilir, zirveden uzaklaşmış gözükebiliriz ama 3 hafta içinde tüm sıralama değişebilir yeter ki biz kazanalım” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İŞTE MUHTEMEL 11'LER