Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman'dan G.Saray sözleri! "Puan kaybetme lüksümüz yok"

Kocaman'dan G.Saray sözleri! "Puan kaybetme lüksümüz yok"

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında elde edilen 3-1’lik galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kocaman'dan G.Saray sözleri!  "Puan kaybetme lüksümüz yok"

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Akhisar mağlubiyetinin açtığı yaraları kapadıklarını söyledi. Üstün bir oyunla kazanan oyuncularını kutlayan ve gelecek hafta deplasmanda oynayacakları G.Saray derbisi için de iddialı konuşan başarılı çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

“KARŞILAŞMA öncesinde ana düşüncemiz kazanmaktı. Akhisar mücadelesinin izlerini silmek zorundaydık. Bir şey söylenemeyecek maçlardan bir tanesiydi. Hem o maçın izlerini silmek hem de ileriye atılmamız için kazanmamız gerekti. Yarışın içine güçlü şekilde atılmak için aldığımız bu 3 puan çok önemli.

KUVVETLİ bir başlangıç oldu. Malatyaspor da buna karşılık verince açıklar verdiler. Bu da bizim istediğimiz bir şeydi. İkinci yarının ortalarında biraz oyundan çıktık ve oyunun ritmi düştü. Ama onun dışında söylenecek olumsuz bir şey yok. Bu galibiyet ölü toprağını atmak için büyük fırsat oldu.

G.SARAY deplasmanından düşüncelerimizi gerçekleştirip dönmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Rakibimiz son derece kuvvetli bir takım, sezona da iyi başladıklar ama bizim puana daha çok ihtiyacımız var. G.Saray maçına gideceğiz, oynayacağız, kazanma inancını hiçbir zaman kaybetmeden, kazanarak döneceğiz.”

Haberin Devamı