Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman hüsran!

Kocaman hüsran!

Sarı-lacivertliler, 6 resmi maçta sadece 1 kere kazanırken, 3 kez berabere kaldı, dünle birlikte 2. mağlubiyetini aldı. Kanarya bu seride kalesini gole kapatamazken, ağlarında 10 gol gördü

Kocaman hüsran!

İMZA attığı gün ‘Yarım kalan işleri tamamlayama geldim’ diyen Aykut Kocaman’ın 2. F.Bahçe macerası tabir-i caizse kabus gibi başladı. Yapılan onca takviyeye rağmen tüm kamuoyu daha en az 5 transfer yapılması görüşünde birleşirken, mevcut kadro istatistiklerde dibe vurdu.

KANARYA Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon oynadığı toplam 12 karşılaşmanın sadece 2’sini kazanması dikkat çekerken, resmi maç karnesi de oldukça kötü. Sarı-lacivertliler 6 resmi müsabakanın sadece 1’ini kazanırken, 3 kez berabere kaldı, dünle birlikte de 2. mağlubiyetini aldı. F.Bahçe söz konusu periyotta sadece UEFA Avrupa Ligi’nde Sturm Graz ve özel mücadelede Cagliari’yi devirdi.

GOLCÜLER KAYIP!

F.BAHÇE için bir başka dikkat çekici istatistik ise gol yeme sayısı oldu. F.Bahçe 6 resmi mücadeledeki karşılaşmaların hepsinde gol yedi. Toplam 10 gol yiyen Kanarya’da kaleci Volkan Demirel ve yeni transfer Carlos Cameni, yaptıkları bireysel hatalarla ön plana çıktı.

RAKAMLARIN diline baktığımızda dikkat çeken bir diğer konu ise forvetlerin formsuzluğu oldu. Sarı-lacivertlilerde şu ana kadar santforlar gol sevindi yaşayamadı. Buna karşılık savunmada oynayan Neustadter 3, Skrtel ise 1 gol kaydetti.

Haberin Devamı