Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Kocaman kararsızlık!

Kocaman kararsızlık!

Kameni’nin yediği goller, Neto ve Neustadter’in hataları, H.Ali’nin defanstaki etkisizliği hocayı düşündürüyor. Skrtel evde kalınca stoperler değişmeyecek, kale ve sol bek ise maç saati belli olacak

Kocaman kararsızlık!

OSMANLISPOR ile deplasmanda zirve yarışına ortak olmak için kritik bir maça çıkacak olan F.Bahçe’de, Kayserispor maçının yaraları sarılırken teknik direktör Aykut Kocaman 11 konusunda 2 bölgede kararını tam olarak netleştirmedi. Tecrübeli hoca 5 maçtır 90 dakikayı görmeden oyundan aldığı Valbuena’da ısrar etmeyi düşünürken, kale ve sol bekte belirsizlik var.

VOLKAN ŞANS BEKLİYOR

G.SARAY maçındaki başarılı kurtarışlarına rağmen Kayserispor karşısında özellikle yan toplardaki zaafını gördüğü Carlos Kameni konusunda Kocaman hafta içi çalışmalarında 11’de başlayıp başlatmayacağına karar vermedi. Takım kaptanı Volkan Demirel’in yedek kaldıktan sonraki çalışmasından memnun kalsa kalede kimin olacağı maç sabahı yani bugün belli olacak.

KOCAMAN ayrıca 3 haftadır ideal ikilisi gözüyle baktığı stoper mevkisinde ise Kayseri maçındaki hataları gördükten sonra hayâl kırıklığı yaşamıştı. Neto ve Neustadter’in yaptığı bireysel hatalar ve bu hatalar sonrasında yenilen gollerden sonra Skrtel’in tekrar oynaması gündeme geldi. Geçen hafta kulak kristallerinin yerinden oynaması nedeniyle denge kaybı yaşayan ve kadroya dahil olmayan Skrtel’in yine benzer bir problem ile karşı karşıya kalması nedeniyle Ankara’ya götürülmedi. Hoca bu hafta da mecburen Neto ile Neustadter’e görev verecek.

Haberin Devamı

SOL BEK ZAAFI

YİNE Kayserispor maçında rakibin F.Bahçe’nin yumuşak karnı olarak gördüğü, Hasan Ali’nin görev yaptığı sol kanattan da çok fazla orta yapma ve ataklarının çoğunun bu bölgeden gelmesi teknik heyet raporunda öne çıkan konuydu. Aykut Kocaman deplasmanda aynı sıkıntıyı yaşamamak adına İsmail Köybaşı’nı oynatmayı planlasa da bu kararı da maça saatine doğru netleştirecek.